קוקטייל White Russian מחוזק בשוט אספרסו
מרכיבים ל-2 קוקטיילים:
60 מ"ל (2 שוטים) אספרסו
120 מ"ל (1/2 כוס) ודקה
120 מ"ל (1/2 כוס) ליקר קפה קלואה
160 מ"ל (2/3 כוס) שמנת מתוקה
אופן הכנה:
60 מ"ל (2 שוטים) אספרסו
120 מ"ל (1/2 כוס) ודקה
120 מ"ל (1/2 כוס) ליקר קפה קלואה
160 מ"ל (2/3 כוס) שמנת מתוקה
אופן הכנה:
- ממלאים כוסות הגשה בקוביות קרח.
- מערבבים בכלי ערבוב את האספרסו, הוודקה והקלואה ומוזגים ל-2 הכוסות.
- מחלקים את השמנת המתוקה בין 2 הכוסות ומגישים מיד.
המתכון באדיבות אתר המתכונים "Foody".